Chcete si zahrát někoho důležitého v Rhûngarothu?

1 Kvě

Máte možnost! Nejen že se můžete vypracovat od píky, ale můžete se přihlásit k jedné z takzvaných CP rolí, které budou mít jistou moc již od začátku. Předem upozorňujeme, jedná se o role pro zkušenější hráče!

Co je pro to potřeba udělat?
Především poslat charakterník (musíte zakomponovat informace uvedené u každé postavy níže) pro tuto postavu do 12.6.2016 (neděle) na email martas3f@atlas.cz s předmětem ve tvaru PP(2016) – Životopis – {Vaše jméno} – {Role, o kterou usilujete}. Dále v emailu stručně napište, proč bychom vám měli roli přidělit (nedělejte z toho žádnou vědu, nechceme žádné hluboké filozofické myšlenky). Pokud nebudete schopni správně zkopírovat předmět a místo závorek uvést své jméno a jméno postavy, ani se s tím charakterníkem nenamáhejte… :-). Datum je posunuté oproti ostatním životopisům, neboť pokud se vás nahlásí na roli příliš mnoho, vybrat můžeme jen jediného.

A konečně zde seznam CPček, která jsou vám letos přístupná!

Radní za Esgarothské
Veterán mnoha bitev odsunutý do města poté, co dostal šípem do kolene. Od té doby totiž kulhá a opírá se o hůlku. I v civilu však tento válečník budí respekt.
Požadovaný kostým: Honosný, je na vás, zda se bude jednat o zbroj či civilní šat, vždy by však měl být zdobený.

Radní za trpaslíky
Zde je vám ponechána značná volnost, vzhledem k tomu, že radní není ve funkci dlouho. Podmínkou jsou vousy a opět honosný kostým.

Vrchní léčitel
Spravuje Dům uzdravování a zodpovídá za zdraví ve městě. Má rád bylinky a rád si sám míchá nejrůznější masti. Je to hodná bytost.
Ponecháváme na vás, zda budete chtít hrát člověka, elfa nebo hobita.
Požadovaný kostým: V závislosti na rase. Ideálně by se mělo jednat o světlý kostým (bílá doplněná např. modrou/zelenou/žlutou), nejlépe pak róba. Nicméně fantasii se meze nekladou, nejdůležitější je, aby bylo rovnou jasné, že se jedná o léčitele

Patolízal
Městský úředník, příživník, kterého nikdo nemá rád, avšak všichni chápou, že pro chod města je potřebnou tradicí převzatou z Esgarothu. Nikdo neví, co přesně vlastně dělá a co může, ale je jasné, že jistý vliv má. Jinak by už přece nežil, že?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *