Vytváříme postavy na druhý ročník – Charakterníky

24 Dub

Přišel čas říct si něco trochu víc k tomu, jak letos bude probíhat tvorba vašich postav. Vezmeme to hezky postupně.

Kronikar

  • Schopnosti a dovednosti z minulého roku se přenášet nebudou.
  • Pokud budete chtít pokračovat za postavu z minulého roku, tak této postavě budete moci vybrat jednu základní schopnost nebo dovednost.
  • Vyplníte-li poctivě tento charakterník (verze pro začátečníky), můžete získat pro svoji postavu nejvýše další dvě schopnosti či dovednosti. V mimořádných situacích je možno udělit ještě další bonus, a to ne nutně schopnost či dovednost.
  • Vyplníte-li poctivě komplexnější charakterník (verze pro pokročilé), můžete získat pro svoji postavu nejvýše další tři schopnosti či dovednosti. Zároveň pokud budete chtít hrát něco extra, spíše vám tuto postavu povolíme, vyplníte-li tuto náročnější verzi. V mimořádných situacích je možno udělit ještě další bonus, a to ne nutně schopnost či dovednost.
  • Charakterníky je nutno nejpozději do 24.7.2016 (neděle) poslat na email martas3f@atlas.cz s předmětem ve tvaru PP(2016) – Životopis – {Vaše jméno a příjmení} – {Jméno postavy}. Pokud správně neuvedete předmět zprávy a místo složených závorek neuvedete jméno své a jméno postavy, nebude charakterník vyhodnocován.
  • Za kvalitní kostým můžete získat herní předměty (peníze/jídlo apod.) navíc.
  • Zároveň pokud chcete hrát magickou postavu (lidský i elfí čaroděj, trpasličí runový kovář), mějte na paměti, že bez řádného kostýmu (mj. magické hole nebo runového kladiva) vám vaši postavu neschválíme.

Jedna odpověď na „Vytváříme postavy na druhý ročník – Charakterníky“

  1. Pingback: Uzávěrka charakterníků! – Letní tábor Pán Prstenů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *