Bestiář

30 Dub

Rád bych vám představil bestiář, který můžete na letošním ročníku Pána prstenů čekat.

Před pár lety na PPčku fungoval skřetí kmen, který byl zamýšlen zejména pro hráče, kteří před klasickým RP, kde se člověk zaměřuje zejména na svou postavu a její příběh, její charakter, zázemí, lidi, kterými je obklopen a žije tak vlastně reálný život ve Středozemi, upřednostňují více dynamický způsob hry, při kterém se například často setkáte naopak se souboji a nemusíte řešit váš příběh. V průběhu tábora měli členové skřetího kmene možnost vyzkoušet si více různých rolí, vystřídat bojové schopnosti, velmi rozlišné RP scénky, a dokonce si mohli vyzkoušet i vyrábět zbraně ve „skřetích dílničkách“ pod vedením náčelníka skřetího kmene.

Něco podobného můžete čekat právě od bestiáře. Rozdíl bude v tom, že bestiář nebude zahrnovat pouze skřety a skřetí kmen, právě naopak. Můžete si vyzkoušet více menších a odlišných rolí nejen bestií, ale i krátkodobých cizích postav ve městě. Můžete tak čekat větší rozhled a možnosti, můžete se setkat s rozdílnějšími situacemi jak v RPčku tak ve způsobu boje. Nečekejte tedy typické městské RP, při kterém hrajete jednu postavu. Setkáte se se spoustou rolí, které bestiář nabízí, se spoustou RP scének, velmi dynamicky prožitými dny (bestie neodpočívají) a rozhodně spoustou zábavy.

Pokud Tě alespoň trochu tento článek zaujal a měl bys zájem vyzkoušet si takovýto způsob hry, neváhej… mezi bestiemi budeš vítán!

Sid