Charakterníky pro V. ročník

20 Dub

Každoročně můžete pro postavu, kterou budete na táboře hrát, získat výhody do začátku v podobě nějaké schopnosti/dovednosti navíc a v podobě zpětné vazby od orgů. Jak těchto výhod dosáhnout? Vyplnit charakterník!

A co to je? Jedná se o soustavu otázek zaměřených na nitro a příběh postavy, kterou budete ztvárňovat v hlavní části našeho tábora – rpčku (larpu) ve městě Železný Rhûngaroth (starší článek o městě je k nalezení zde) a v jeho blízkém okolí. Charakterník má podobu google formuláře.

Důležité články, které by vám mohly při vyplňování pomoci, naleznete pod štítkem Roleplay.

Charakterníky je možno posílat do 1. 6. 2019. Po tomto datu se již charakterníky přijímat nebudou – orgové je začnou procházet, vyhodnocovat a připravovat si zpětnou vazbu.

Je možné, že se vám ozveme s nějakým doplňujícím dotazem k vašemu charakterníku. I proto je nutné uvést správně emailovou adresu. Pseudoemaily typu „nebudesmipsatemailykdotomacist@seznam.cz“ nejsou dobrým nápadem (takový email nám jeden účastník doopravdy uvedl). Pro úplnost ještě dodáváme, že charakterníky se netýkají postav, jenž se převádí z loňského roku (tj. ty, jejichž deník postavy byl na konci tábora odevzdán).

Kromě propracovanosti a věrohodnosti charakteru se posuzuje i to, zda jste vyplnili charakterník správně – uvádějte, prosím, u otázek to, co u nich uvádět máte. Ptáme-li se vás na jméno a příjmení, chceme vaše jméno a příjmení (abychom pak mohli snadno charakterníky spárovat s vaší osobou), fakt, že máte titul arcivévodkyně pro nás vskutku nebude informačně přínosný…

Důležité doporučení: Na konci formuláře si zaklikněte možnost „Pošlete mi kopii mých odpovědí.“ To abyste nám nemuseli psát, co jste to vlastně před X měsíci vyplnili… 🙂

Odkaz je zde. Příjemné vyplňování!