Sraz Brno 2018 – informace

23 Zář

Stejně jako loni se i letos odehrají táborové srazy, a to v Praze a v Brně. Dorazit může každý táborník, který nám dopředu napíše na Facebooku. Informace ke srazu v Praze dodáme, jakmile bude upřesněn termín.

Jedná se o prostou akci, sejdeme se, povídáme si, vracíme se v myšlenkách k táborům a pokoušíme se vydolovat z přítomných orgů nějaké informace k dalšímu ročníku (většinou neúspěšně 🙂 ).

Pro rodiče
Na srazu nepřebíráme za táborníky oficiálně zodpovědnost, jedná se o pouhou sešlost, nikoli o akci s pevným programem. To neznamená, že na táborníky nedohlédneme, zvlášť pokud by např. cestovali na sraz či z něj poprvé či sami, nemáme problém jim pomoci nalézt třeba na nádraží ten správný vlak zpátky etc. 🙂 Na srazy obvykle jezdí (někteří) táborníci od 14 let a výše.

Sraz Brno
Pátek 5. 10., setkáme se v 15:00 (a s ohledem na dojíždějící) na hlavním (železničním) nádraží, a to v jeho hlavní hale (ta s velmi vysokým stropem). Vyrazíme do některé z brněnských čajoven. Konec není předem stanoven, neboť každý potřebuje odjíždět domů v jiný čas.
Účast hlašte Tuškovi co nejdřív (na Facebook, pokud jej nevlastníte, pak na mail wartabor@seznam.cz). To aby pro nás mohl zarezervovat nějaké pěkné místo.