Vybíráme městského léčitele

9 Dub

Po odchodu městského léčitele Eledriena hledá město Železný Rhûngaroth nového léčitele, který by se této funkce chopil. Městský léčitel je významnou osobou města, učí začínající léčitele, avšak není mágem. Zodpovídá za hygienu ve městě, léčí nemocné občany města a bojuje proti šíření chorob. Má vlastní léčitelský dům. Zároveň má právo vyhlašovat karanténu. Je placen z královské pokladnice.

Jedná se o CP roli a zároveň o učitele stromu léčitel. Charakter postavy tudíž musí být takový, aby postava byla schopná učit obvyklé zájemce o tyto schopnosti.

Máte-li zájem o tuto roli, vyplňte tento speciální charakterník. Vybraná rada organizátorů po uzavření přihlášek roli přidělí jednomu ze zájemců. HODNOTIT SE BUDOU POUZE CHARAKTERNÍKY ODESLANÉ DO PÁTKU 30.4. – datum je záměrně velmi posunuto oproti odevzdávání řádných charakterníků, aby nám mohli ti z vás, kteří v „konkurzu“ neuspějí, poslat obvyklý charakterník na jinou postavu (popř. upravenou tu, se kterou jste šli do boje o městského léčitele).

Pokud budete vybráni, doufáme, že budete hrát léčitele ve vhodném kostýmu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *