Druhý ročník Víkendovky DrD – Návratu ke kořenům

23 Zář

Další ročník úžasného larpu na středisku Březová. Na akci plné zábavy, atmosféry, přátel a hlavně příběhů. O co tentokrát půjde? Opět se ocitáme v malém pohraničním městečku, obývaném snad už jen pár odvážlivci a hordou dobrodruhů. Odvážíte se v noci do tmavého hvozdu? Troufnete si zkusit utéct lesním běsům? Víte, jak zabít vlkodlaka? Snad radši prozkoumáte tajemné archívy ve staré knihovně? A co teprve výprava do znovuotevřených pustých dolů, kam se neodváží ani královská garda? Nebo raději strávíte večer u studeného piva a teplého krbu při poslechu bardů v hospodě? Ale pozor, skupiny malých lapků se rojí jako mouchy… Gardista, žoldák, dobrodruh nebo mág – neváhejte a přijeďte si vydobýt svoje místo v síni hrdinů. Příběhy se nenapíší samy. Musíte je prožít!

Objevte netušené možnosti larpu — hraní postav naživo. Začněte v prostředí, které se pro začátky larpu přímo hodí především díky své koncepci přechodu mezi táborem a klasickým larpem. Hrajte postavu, dejte jí charakter, dejte jí příběh, dejte jí zájmy a profese a vstupte do kouzelného světa, který utváříte vy sami!

Informace:
fantasy_tabory_logoDatum: 14.10. – 16.10. 2016

Příjezd v pátek mezi 15:00 (nejdříve) a 18:00 (pokud přijedete později, napište nám to), hrát se bude téměř celou sobotu. Konec v neděli ráno/dopoledne.
Jídlo s sebou, k dispozici bude mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Ešus a lžíce se bude také hodit (dle role i do hry). V případě nouze budeme mít auto, takže pokud se zavčasu nahlásíte, něco málo vám přivezeme, ale prosíme – tohoto využívat jen v případě nouze!
Ubytování na chatce č. 8 a 9. Je zde nové elektrické topení, takže bychom neměli mrznout. Spacák ani karimatka nejsou potřeba.
— Díky vypsaným bodům je cena akce stanovena na úžasných 0 Kč! Jedná se o akci klubu fantasy táborů.

Registrace (nutné!)
Jak na to? Pošlete přihlašovací mail na vikendovka.drd@seznam.cz  Registrace je uzavřena!
Mail musí obsahovat:
Jméno a Přímení (a případně přezdívku)
Věk
Telefonní číslo na sebe (pro mimořádné situace)
Předpokládaný příjezd na akci (v řádu hodin)
Účastníci pod 18 let musí přijet s potvrzením od rodičů, že za ně neneseme plnou zodpovědnost. Prosím, je doopravdy důležité, abyste ho měli na akci všichni u sebe!

Jak se dostat na akci:
Doporučujeme se domluvit mezi sebou na skupinky a požádat rodiče, zda by s vámi na středisko nezajeli na středisko tam i zpět autem. Proč? Nejbližší zastávka je Rokytnice nad Rokytnou,,Veverka, vzdálená 1,7 km od střediska. To by sám o sobě nebyl problém, avšak kraj Vysočina v tuto dobu nemá integrovaný dopravní systém na úrovni např. toho jihomoravského, takže autobusové spojení je vskutku nevyrovnané.

Spojení Třebíč,,aut.nádr. – Rokytnice n.Rok.,,Veverka:
14:40 (stanoviště 1, cílová zastávka busu: Telč,,aut.nádr., příjezd na Veverku: 14:56 – na Veverce staví pouze na znamení!)
14:45 (stanoviště 13, cílová zastávka autobusu: Chlístov, příjezd na Veverku: 15:09)
14:55 (stanoviště 1, cílová zastávka autobusu: Brtnička., příjezd na Veverku: 15:10)
16:33 (stanoviště 11, cílová zastávka autobusu: Brtnička, příjezd na Veverku: 16:49 – na Veverce staví pouze na znamení!)
17:05 (stanoviště 20, cílová zastávka autobusu: Brtnička, příjezd na Veverku: 17:15 – na Veverce staví pouze na znamení!)
18:00 (stanoviště 1, cílová zastávka autobusu: Předín, příjezd na Veverku: 18:14- na Veverce staví pouze na znamení!)

Pokud jedete z Brna, je možné, že narazíte na přímý autobus (v době psaní tohoto příspěvku nebyl znám celý jízdní řád některých dopravců). UPOZORNĚNÍ! Vlaky z Brna do Třebíče nejezdí a jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou (trať se rekonstruuje), která v Třebíči zastavuje mimo autobusové nádraží, pokud nejste dobří v orientaci ve městě, raději jeďte z Brna/Prahy rovnou na autobusové nádraží.

Popis cesty z Veverky na středisko:
Projděte osadou a pokračujte po silnici až k asfaltové odbočce, u níž je velká cedule k nám na středisko. Pokračujte po asfaltové silničce až na středisko. Většina z vás si cestu matně pamatuje – touto trasou jezdí i svozy a pravděpodobně jste tudy v létě případně jeli na tábor s rodiči. Zde je cesta vyobrazena.

Odjezd ze střediska:
Doopravdy velmi doporučujeme, poproste své příbuzné o odvoz! V neděli totiž z nejbližší zastávky Rokytnice n.Rok.,,Veverka jede do Třebíče jediný autobus, a to 16:58 (v Třebíči 17:10), což je až po oficiálním konci akce. Výhodou tohoto autobusu je fakt, že pokračuje až do Brna na autobusové nádraží (Zvonařka), kam dojede 18:25.
Vzhledem k tomu, že toto denní spojení je vskutku tristní, jsme ochotní vás do Třebíče odvézt jedním z našich aut (pokud přispějete řidiči pár korun na benzín). Z Třebíče se dá již vcelku poklidně pokračovat buď autobusy normálními, nebo autobusy, které nahrazují vlakové linky.

PRO JAKÉKOLI DOTAZY SE NA NÁS NEVÁHEJTE OBRÁTIT NA FACEBOOKOVÉ SKUPINĚ 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *